ORCHIDEA   HONLAPJA

MENÜ

 

 

 

 

        sziszi

vagyok

 

 

ÉN EGY YORKSHIRE TERRIER VAGYOK

 

 

 

LÁTOD ITT MÉG ILYEN PICIKE V AGYOK ELFÉREK  EGY TENYÉPRBE IS ÉS MÉG A VILÁGROL  SEMMIT

           SEM TUDOK

 

            

 

Annak ellenére, hogy egy igazán pici fajtáról van szó,

közel sem egy remegős, anyámasszony katonája kutya áll előttünk.

A yorkshire egy igazi,ízig-vérig terrier, de ezt igazán az tudja, aki tartott már vagy legalábbis huzamosabb időt töltött el egy ilyen fajtával.Bár igazi öleb,mégis vakkmerő.akire nem lehet csak úgy ráijeszteni.

 

ITT

 MËG KIC SSI VAGYOK ËS MEGIJEDTEM MERT V ALAMI VILLANT ELAKARTAM SZALADNI DE  RÁM PARANCSOLTAK  HOGY MARADJAK ÉN MEG SZOTFOGADTAM.

 

 YORKSHIRE TERRIER TULAJDONSÁGAI

A yorkie igazi terrier! Sem emberektől sem nagy kutyáktól nem ijed meg, sőt, méretétől függetlenül vakmerően, hihetetlen bátorsággal akár egy nagy testű kutyának is nekimegy. Emiatt oda kell rá figyelni, különösen

sétáltatás közben. Ettől függetlenűl nagyon kedves és bájos, ugyanakkor rendkívül inteligens kutya. Igaz, fontos a nevelésénél a következetességet alkalmazni, mert egyben önfejű és makacs is. Gazdija rossz hangulatát azonnal felismeri, s nyomban megpróbálja egy kiss bohóckodással felvidítani. Élénkége abban is megnyilvánul, hogy előszeretettel vadászik bogarakra és legyekre. A legkisebb háztartásba is beillik, és kiss mérte ellenére jó jelzőkutya. A gazda szeretetére és közelségére nagy szüksége van, hiszen a leírtak ellenére nagyon érzékeny és vágyik a gondoskodásra. A családért, melyben él, kifejezetten rajong, a gyerekekkel pedig akár órákon átt képes játszani. Mókás, kedves és szórakoztaó egyénisége miatt tökéletes házikedvenc!

 

 

AZÉRT FORDITOTTAM EL A FEJEM MERT  ÁŰLLANDOAN V ILLOGTATNAK NEKEMI TTT.

   

ÁPOLÁS

A hosszú szőrű fajták rendben tartása a legidőigényesebb, viszont élvezet őket ápolni. Az olyan fajtákat mint az afgán agár vagy a yorkshire terrier, napi, alapos gondozásra van szükségük. Ehez használjuknk simítókefét, hajkefét és széles fogú kefét a lábak hátsó részén

      

 

HÁTAT FORDITOK A VILÁŐGNAKÉSKITEKINTEK ATZ ABLAKON DE NEM  LÁTNI  ITTSEMMIT.

 

 

 

SZERETEKAZ  ÁGYON ALUDNI ITTELTERÜLTEMMERT ELFÁTRADTAM A SOK JHŐÁTÉKBA NE ZAVARJON SENKI

       

      

       

 

      

LÁTOD ITT IS ALSZOKDE NEM AZ ÁŐGYON  MERT LEZAVARTAKONNAN PEDIGOTT ANNYIRA SZERETEKALUDNI

   

 ITTMEGINT A MAMÁM ÁGYÁNPIHENEK KICSIT SZUNYOKÁŰLOK MERTITT  OLYAN JO PUHA MELEG VAN  CSAK MINDJÁRT LEFOGNAK ZSBSTNI 

 

 

 

 

LoveMyProfile.com - Profile Counters
 

 

Asztali nézet