ORCHIDEA   HONLAPJA

MENÜ


Glitter Words

 

 

 

                                                        

 

 

Tudni kell mindenekelőtt: két, sőt háromféle boszorkányok vannak, s közöttük igen nagyok a különbségek - s ahogy az emberek között megkülönböztetjük a nemeslelkűt és a pokolraszületettet, éppúgy a boszorkányokról is dőreség lenne egy s ugyanazonféleképpen beszélni. Ámbátor hasonlatosak egymáshoz, úgy aspektusok mint természetök szerént, cselekvéseikben és szándékokban, mégiscsak egy családnak különféle ivadékai.

   Első nemzedék, s mindek közül a legnagyobbak azok, akik Lilith-től származtatnak, mert magukban hordják még a nyers teremtőerő egy töredékét.  Az angyalok mellé rendelt asszonyok egyike volt Lilith, ki Ádámnak első feleségéül szolgált. S akárcsak annak, ezen boszorkányoknak is bujasága mérhetetlen, szépségük nem ragyog, de megragad és elveszejt. Lilith-től és lányaitól idegen az anyaság, mivel ők még az ősbűn előtt formálódtak azzá, amik: - egyetlen, hatalmas lángolás életük, mely erővel és vérrel táplálkozik. Ők a démonok és az éjszakák úrnői, akiknek sikerült elkerülnie a lázadó angyalok sorsát, s azóta is állandó veszedelemként örökös ellensúlyként lakozhatnak a felsőbb világokban. Kevesen vannak ők az emberek között, jobbára öntudatlanul - pusztító erejükkel, a káoszteremtés képességével csak így élhetnek az emberek között anélkül, hogy felperzselnék a Földet. Földi létük pedig mindörökké összefonódott a művészetekkel, s szerelmükben úgy hevül fel és hamvad el a kiválasztott, mint athanorban a prima materia nyomán a közönséges fém: színarany marad nyomukban, salaktól mentesen. A bölcsek mindenkor ismerték és félték ezen boszorkányokat, Astarté, Hekaté, Káma, Ízisz, és más neveken áldoztak nekik hím állatokat, a férfiakat és harcosokat megóvandó.

 

 

 

A boszorkány olyan ember, akinek hatalma van arra, hogy megváltoztassa a természet törvényeit. A boszorkányok a természet elemeivel kapcsolódnak egymáshoz. Bár még nincs megerősítve a sorozatban, de lehetséges, hogy a férfi boszorkányokat warlockoknak hívják, eddig azonban boszorkányoknak hívták őket is.

 

A boszorkányok és a boszorkányság története még elég ismeretlen a sorozat szemszögéből, de azt lehet tudni, hogy a boszorkányságot betiltották egy hajóbaleset után, amelyben megöltek egy csoportnyi boszorkányt.
 

 

Démonok
Ahol boszorkányok vannak, ott gonosz is. Különleges kapcsolat van a démonok és a boszorkányok között. A boszorkányság nem móka és kacagás, hanem veszélyes, és vonzza a sötétséget. Egy démon akkor lesz teljes hatalmában, ha megszáll valakit. Erre a legtökéletesebb személy egy boszorkány, mivel az már eleve nagy mágikus energiát hordoz. A démonok félnek a kristályoktól, és csak vízbefojtással vagy elégetéssel lehet őket megölni.

 

 

 

, lobban a láng, oszorkánytánc
Pattan a szikra
Vad táncot jár egy boszorkány,
Bíboros éjjel, nyári-varázs,
Szemében ott az izzó parázs.

Csörren a csörgő, szól a gitár,
Csábító hangja szívet kitár,
inanya, perdül a lány,                      
Ruhája színe, mint

szivárvány.
Ringó a csípő, buja a tánc,
Magával ragad ez a románc,
Forró a vére, tüzes a vágy,
Testéhez láncol egy életen át.

Pattan a szikra, lobban a láng,
Fut szíveddel a boszorkány,                                        
Bíboros éjjel, nyári varázs,
Csókjában ott az izzó parázs.

        
               
                                                                                                    
      
Boszorkány
Bűbáj, mágia, jóslás,
Lételemem a rontás.

Szeretek mindent, mi rossz,
Lelkem sötét és gonosz.

Fekete ruhában, seprűn szállok,
Átváltozva kegyetlen bosszút állok.

Varázsom ördögi tudomány,
Mert én vagyok az ártó boszorkány!
 
 
     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LoveMyProfile.com - Profile Counters

Asztali nézet