ORCHIDEA   HONLAPJA

MENÜ

angyal    

 

 

 

 


A

 

z angyal szó jelentése már önmagában is sokatmondó, a görög angelos szóból ered, és küldöttet jelet. Az angyalok Teremtőnk küldöttei. Az angyalok világa tartalmazza a teremtés azon alapvető mintáit, amelyek háromdimenziós világunkban öltöttek testet. Szó szerint küldöttek ők, üzenethordozók, ők maguk az üzenet. Az angyalok a lelkünkre hatnak az Egyetemes Elmével összhangban, és azáltal, hogy a minden dologban benne rejlő igazságra,

 jóságra emlékeztetnek minket, hozzásegítenek ahhoz, hogy magasabb nézőpontból lássuk a dolgokat, és jobb kedvre derüljünk ezáltal.
Létezésük finomabb rezgéstartományhoz kötött, mint amelyre fizikai érzékszerveink hangolva vannak. Ebből adódik, hogy nem érzékelhetjük őket szemünkkel vagy fülünkkel, de ők érzékelnek minket. Az angyal szó gyűjtőnév, mely olyan lények egy csoportját jelöli, akik az úgynevezett "belső tér" lakói, s akiknek feladata többek között a benépesült univerzum harmonikus működtetése. Vannak akik az angyalokat Isten gondolataiként azonosítják, vannak akik az Istenanya szellemének teremtményeiként tekintik.
Az angyalok sokaságából, csak egy kisebb csoport foglalkozik az emberiséggel, és a bolygónkkal. Ide tartoznak pl. legközelebbi társaink, kísérőink az őrangyalaink is. Sok e témával foglalkozó, és tapasztalatokkal rendelkező "Angyalkutató" igazolta, hogy az emberi élet minden területét arra kijelölt angyalok vigyázzák.
Egy Angyal ébren örzi
minden álmodat,
Egy Angyal figyeli
minden vágyadat.
Egy Angyal ki titkon
lesi szeretét,
Egy Angyal aki szeretné
ha szeretnéd.
Egy Angyal aki megáldott
minden földi jóval,
Egy Angyal ki fentről figyel
és int néma szóval.
Egy Angyal aki angyalá
vált érted,
És kéri ne felejts el
soha kérlek!!!

 

 


 

 

 

 

 

 

LoveMyProfile.com - Profile Counters

Asztali nézet